242 368
Economisiţi până la -34%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB325505CU

Căutați o geantă care arată perfect și în același timp să fie practică - pentru orice vreme? Această geantă modernă și fabricată manual va fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Ploaia nu va afecta deloc geanta cupru cu decor metalic. Datorită închiderii cu cataramă, bunurile dumneavoastră vor fi protejate.

Geanta de umăr din material impermeabil îndeplinește perfect filosofia producătorului de genți Kbas. Toate sunt fabricate manual cu grijă într-o mică firmă spaniolă cu accent pe precizie și perfecțiune. Mânerul cuprului este potrivită pentru a fi purtată pe umăr. Geanta are, de asemenea, un mâner clasic de culoarea cuprului pentru a fi purtată în mână.

Dimensiunile genții de umăr 38x14x26 cm sunt garantia unui spațiu suficient pentru toate lucrurile pe care fiecare femeie trebuie să le aibă cu sine. Datorită calității europene de top, această geantă handmade din material impermeabil are o durată lungă de viață, își va menține forma stabilă și vă va aduce bucurie  ani de zile de acuma înainte.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și s-a specializat în producția de genți pentru femei din 1969. Kbas se bazează pe modele și motive tradiționale care corespund tuturor tendințelor actuale ale modei. Tradiția îndelungată a coșurilor realizate cu mare precizie face din Kbas o garanție a investițiilor de calitate. La cumpărarea oricărui produs Kbas, puteți fi sigură că achiziționați o piesă de cea mai bună calitate.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...