232 328
Economisiţi până la -29%
In your home within 1-2 days.
Recenzie
Cod produs: KB305522

Căutați o geantă care arată perfect și în același timp este practică - pentru orice vreme? Această geantă modernă și fabricată manual pentru femei, tip poșetă, va fi alegerea ideală pentru dumneavoastră. Plouă? Nu este nicio problemă pentru această geantă cu model de șarpe. Datorită închiderii cu fermoar, bunurile dumneavoastră vor fi protejate.

Geanta stilată, tip poșetă, din material impermeabil îndeplinește perfect filozofia producătorului de genți Kbas. Toate sunt fabricate manual cu grijă în micile ateliere din Spania, punând accent pe precizie și perfecțiune. Lungimea curelei negre este adecvată pentru a fi purtată pe umăr sau în lateral. Geanta are și o mânere clasică neagră pentru a fi ținută în mână.

Dimensiunile genții tip poșetă 40x14x25 cm asigură suficient spațiu pentru tot ceea ce fiecare femeie trebuie să aibă cu ea. Datorită calității europene de top, această geantă handmade din material impermeabil are o durată lungă de viață, își va menține forma stabilă și vă va aduce bucurie ani de zile de acum înainte.

Brandul Kbas provine din Spania fierbinte și se specializează în producția de genți pentru femei din 1969. Brandul se bazează pe modele și motive tradiționale, dar este aplicat astfel încât să îndeplinească toate tendințele actuale ale modei. Toate produsele sunt fabricate manual din materiale naturale. Tradiția îndelungată a genților, face ca Kbas să fie o garanție a unei investiții de calitate în geanta achiziționată.

loader  Se încarcă comentariul...

Clienții care au fost interesați şi de aceste produse

loader  Produse cele mai vândute...